Smykkekollektiv i Jægersborggade

Smykke designerne

Ladyfingers

Vi er fire kvindelige smykkedesigner hvis entusiasme og passion for det gode håndværk og design har skabt et smykkekollektiv beliggende på den yderst hippe Jægersborggade i København. Kollektivet i Jægersborggade tager sit udspring i en butik med tilhørende værksted, hvor vi til dels producerer, men som udgangspunkt, udstiller og sælger vores egne designs.

Om os

Følg os

På Instagram og Facebook kan du følge med i livet i Ladyfingers og se eksempler på vores designs, som du ofte også kan finde i butikken i Jægersborggade. Smykker der bliver postet på Instagram er ofte allerede solgt, men hvis noget fanger din interesse, så tag en snak med os, og vi kan måske lave noget tilsvarende.


Unikke smykker

Alle smykker er designet af os og størstedelen af dem er håndlavet på eget værksted.

Personlig service
af designerne selv

Ingen ved mere om smykkerne end os selv. Derfor står vi selv i butikken og hjælper dig når du kommer på besøg.

Specialfremstillede smykker

Vi hjælper dig gerne med at designe og fremstille et smykke efter dit ønske og behov. Kom ned i butikken og få en snak med os.

Livlig, farverig, afslappet og blomstrende. Jægersborggade på Nørrebro er gået fra at leve et anonymt liv til at være en af Københavns mest hippe og trendy gader. I dag finder du Michelin-restauranten Relæ, økologiske delikatessebutikker, caféer, vintagetøj, keramik og selvstændige smykkedesignere. For ikke at nævne noget af byens bedste kaffe. Gå ikke glip af Jægersborggades charme og liv, når du besøger København.

Besøg gaden

Jægersborggade

Gavekort